Waardoor heb ik zoveel haar uitval?

Dit kan komen door verschillende factoren. Een van de oorzaken kan zijn dat er een vitamine gebrek is, met name een tekort aan vitamine B kan haaruitval veroorzaken. Verdere oorzaken kunnen zijn: zeer ernstige stress, medicijn gebruik, ziekte, chemotherapie, narcose, vermageringsdieet, hormonen (met name bij de man). Dit zijn de meest voorkomende oorzaken. Er kunnen ook grotere kale plekken onstaan, hierbij adviseren wij altijd een arts te raadplegen.

Hoe kan het dat mijn haar zo snel vet uitziet?

Als haar snel vet wordt, dan produceren de talgklieren overmatig. Men gaat dan nog vaker het haar wassen, met als gevolg dat de talgklieren nog meer talg gaan produceren. Tip: de juiste shampoo en was advies hanteren en het zal beduidend minder worden.

Hoe kom ik van mijn roos af?

Vaak gebruikt men de verkeerde shampoo! Als er sprake is van roos, zal er eerst gekeken moeten worden welke vorm van roos het is.
Stel u gebruikt een shampoo voor vette roos en u heeft droge roos, dan zal het huidprobleem alleen maar groter worden.
Visa versa werkt het eveneens zo!
Laat u daarom goed adviseren wat voor u de geschikte shampoo is.

Waarom gaat het haar kapot van een stijltang.

Zodra u met een stijltang gaat werken is het belangrijk dit met beleid te doen. Gebruik ALTIJD hitte beschermende producten voordat u het haar gaat stijlen. Dit helpt om haarbreuk te voorkomen! Echter de hitte, duur en hoevaak u gaat stijlen, zijn bepalend voor de gezondheid van het haar.
Do's: Altijd hitteprotectie gebruiken!
Dont's: Zonder bescherming, op de hoogste hitte stand, te vaak!

Wat kost mijn kleur?

Wij kunnen telefonisch of per mail geen aanzegging doen met betrekking tot een prijs. Wel geven wij een vrijblijvende offerte op maat als u bij ons in de salon bent. Zo kunnen wij uw haar zien en weten wij ook de precieze prijs. Dit om achteraf teleurstelling te voorkomen!