P!TKAPPERS onderscheidt zich door zowel met als zonder afspraak te werken!
Zonder afspraak is mogelijk van maandag t/m zaterdag.
Met afspraak is bij P!TKAPPERS mogelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wist U dat:

Wanneer wij iemand voor het eerst zien, wij binnen een paar seconde al  een vooroordeel over iemand vormen. Dit is gebaseerd op WAT men ziet
Wij helpen u graag om van  deze:    
“ blink of an eye” een “ fabulous blink of an eye” te maken.

Waar staat P!TKAPPERS voor:

Professioneel advies: 
Bij ons komt u binnen als MENS en niet als een bos haar. Wij kijken dan ook naar wie U bent en wat er bij U past. 
Van oudsher draait het in het kappersvak om HAAR, echter zijn wij van mening dat het om veel meer dan HAAR gaat.
Wij willen van u weten wat voor u belangrijk is en om hier achter te komen kijken we naar uw persoonlijkheid. Wat verwacht u van uw coupe? Hoeveel tijd wilt u er dagelijks aan besteden? Als we zoveel mogelijk informatie van u hebben ontvangen, dan krijgt u van ons advies op maat.
Daarnaast krijgt u ook tips mee, waar u thuis nog iets aan heeft. Zo kunt u thuis hetzelfde resultaat creëren als bij de kapper!

Kwaliteit en service:
Bij P!TKAPPERS staat kwaliteit hoog in het vaandel.
Daarom bieden wij  14 dagen garantie op knippen. Mocht er alsnog iets zijn, kunt u terug komen en zorgen wij dat u Tip Top naar buiten gaat. Als het handelt om een kleur en deze is vervaagd binnen 14 dagen, kom het ons laten zien. (de 14 dagen garantie geld niet voor haarkleuren, loyaliteit's uitgroeibehandeling, High-lights, Sun kissed, Balayage, verkoopproducten, of fohnen met de borstel!) 
Verder geldt er binnen de 14 dagen terug, een gratis contour behandeling voor de man/vrouw. Hierdoor zit het kapsel net iets langer goed en scheelt dit weer in uw portemonee.
De dame mag eveneens binnen 14 dagen haar contouren gratis laten bijwerken en kan gebruikmaken van de pony naservice.

Creativiteit:
P!TKAPPERS volgen continu de in de nieuwste  trends wereldwijd.
Om de kwaliteit hoog te kunnen houden schenkt P!TKAPPERS veel aandacht aan opleiding, neem bijvoorbeeld ons color programma van Goldwell. Elke hairstylist die werkt bij P!T volgt deze en kan lezen en schrijven met kleur. Bijna elk  haarprobleem lossen wij op!  
Neem de fantastische babylights, freehand painting technieken en wat dacht u van balayage. Wij ontwikkelen onze eigen modelijn verspreiden deze via onze website en social media. Neem gerust eens een kijkje op Youtube .

Relax:
P!TKAPPERS is gelegen aan de molenbeekstraat 7 en is een split level pand.
Door deze levels hebben wij de mogelijkheid om een relax zone te creeren, waar u tijdens de was en / of verzorgingsbehandeling volledig tot rust kunt komen. 
Een moment waar u lekker tot Uzelf kunt komen!

Wij ontvangen u graag in een aangename warme sfeer. 
Bij P!TKAPPERS krijgt u voor het kleuren een offerte, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent, dit zorgt ervoor dat er geen onaangename verrassingen aan de kassa zijn en u kunt relaxt genieten van uw behandeling.
Standaard staat er heerlijke diverse koffie naar keuze, thee of frisdrank voor u klaar. Uiteraard kun je gebruik maken van WiFi, een leuk boekje.

Motto: P!TKAPPERS zorgen ervoor dat u wordt, wie u bent!